Zwembad

Het overdekte zwembad is een 25 meterbad met zes wedstrijdbanen.

Voor de kleinsten onder ons is er een peuterbadje aanwezig met speelmateriaal. Het zwembad is overdag voornamelijk in gebruik voor het recreatief (vrij) zwemmen, de scholen (schoolzwemmen), leszwemmen en activiteiten zoals MBVO (meer bewegen voor ouderen).

‘s Avonds en in het weekeinde maken verschillende verenigingen gebruik van het zwembad. Klik hier voor meer informatie over de verenigingen en activiteiten.

Het zwembad kan ook incidenteel worden gehuurd door een vereniging, school of een groep zwemmers. Desgewenst kan daarbij ook toezicht door een zwemonderwijzer worden gevraagd. Neem gerust contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden en de tarieven.

Informatie over de tijden waarop u vrij kunt zwemmen vindt u hier. Ook tijdens de (school)vakanties is het zwembad op de vaste tijden open voor het recreatief zwemmen.

Voor het gebruik van het zwembad gelden onze algemene gebruiksvoorwaarden en huisregels. Een belangrijk onderdeel daarvan is de veiligheid in het zwembad, met name de regel dat personen niet in het bezit van een zwemdiploma geen gebruik mogen maken van het diepe gedeelte van het zwembad.