Sportcafé

In de horeca is vanaf 25 september een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig. Klik hier voor meer informatie.

Na het sporten of zwemmen is er voor de liefhebber een drankje en een hapje tegen aantrekkelijke prijzen in het sfeervol ingerichte sportcafé. Maar ook voor niet-sporters is het sportcafé de ontmoetingsplaats bij uitstek.

Het sportcafé is tevens een zeer verrassende locatie voor familie-, kinder- en verenigingsfeesten, recepties, cursussen en evenementen al of niet in combinatie met sport- en spelactiviteiten. Voor deze activiteiten kan ook de aan het sportcafé grenzende multifunctionele ruimte worden gebruikt.
Daarnaast is het aan de multifunctionele ruimte grenzende ruime buitenterras een uitstekende locatie voor bijvoorbeeld een feest in combinatie met een barbecue. Daarbij profiteert u ook nog eens van onze zeer aantrekkelijke tarieven.

Vanuit het sportcafé kunt u vrijwel het gehele sportcomplex overzien, bijvoorbeeld als u een toernooi of wedstrijd (zie de activiteitenkalender) onder het genot van een drankje wilt volgen.

Kom eens kijken en ontdek zelf de mogelijkheden. Door de aanwezigheid van een invalidenlift is het sportcafé voor een ieder bereikbaar.

Voor een kinderfeestje hebben wij een speciaal arrangement. Zie daarvoor onder andere de link bij Sportcafé – Zwemfeestje. Desgewenst kunt u dit feestje combineren met gebruik van de sporthal of het zwembad.
Het behalen van het zwemdiploma verdient zeker een feestje. Ook daarvoor kunnen wij u een aantrekkelijk arrangement aanbieden.

Wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over onze arrangementen of het gebruik van de multifunctionele ruimte, neem dan contact op met sportcafé  ‘de Eenhoorn’.

Telefoon: 0117-440095 (vraag naar Rosalien de Krijger) of via email info@deeenhoorn.nl