Multiroom

Sportcomplex de Eenhoorn beschikt naast de diverse sportaccommodaties over een vergaderruimte, een multifunctionele ruimte en een speelweide.

 

De vergaderruimte is geschikt voor gebruik tot maximaal 20 personen voor (bestuurs)vergaderingen, cursussen en andere bijeenkomsten. De vergaderruimte gelegen aan de achterzijde van het sportcomplex biedt een rustige locatie voor bijeenkomsten met uitzicht op de atletiekaccommodatie, de speelweide en de rondweg. De gebruikskosten staan vermeld in de tarievenlijst bij Informatie – tarieven.

 

De multifunctionele ruimte voorheen in gebruik als fitnessruimte is gelegen op de bovenverdieping bij het sportcafé. Deze ruimte is voorzien van een speciale vloer. Hierdoor is deze geschikt voor feesten, recepties, bijeenkomsten, vergaderingen, (dans)cursussen en klein sportgebruik. De multifunctionele ruimte grenst aan het buitenterras en geeft uitzicht op de speelweide en de atletiekaccommodatie. De gebruikskosten staan vermeld in de tarievenlijst bij Informatie – tarieven. Voor informatie kunt u contact opnemen met het sportcafé.

 

De speelweide gelegen aan de achterzijde van het sportcomplex naast de atletiekbaan, biedt mogelijkheden voor allerlei activiteiten. Zo is de speelweide al gebruikt voor sport- en spelactiviteiten, discopodium, tijdelijk tentenkamp, helicopter landingsplaats en voor het plaatsen van speelkastelen tijdens diverse activiteiten.
De gebruikskosten worden op aanvraag verstrekt.