Corona update !

Beste mensen

17.06.2020
De verbouwingswerkzaamheden nemen meer tijd in beslag dan verwacht. Daarom zijn we genoodzaakt om het complex nog niet te openen. De normale zomersluiting staat voor de deur vanaf 11 juli.

We hopen en verwachten dat we vanaf maandag 24 augustus weer open kunnen. En ook dat we vanaf maandag 31 augustus weer met de zwemlessen kunnen starten.

Momenteel weten we nog niet aan welke regels we ons tegen die tijd moeten houden. Zodra we daar meer over weten, maken we dat weer bekend.

Namens het Eenhoornteam willen we iedereen een prettige een veilige vakantie toewensen.

25.05.2020
De werkzaamheden zijn nog volop bezig in ons sportcomplex. We kunnen pas meer berichten geven, zodra deze werkzaamheden klaar zijn.
De gemiste zwemlessen, worden in de eerstvolgende periode gecompenseerd.

12.05.2020
Ten gevolge van verbouwingswerkzaamheden van het zwembad in Sportcomplex de Eenhoorn tijdens de opgelegde sluiting ten gevolge van het Covid-19, zal het zwembad nog gesloten blijven totdat de verbouwingswerkzaamheden afgerond zijn.

In de tussentijd zijn wij bezig om de accommodatie Coronaveilig in te richten volgens het protocol dat is opgesteld door de samenwerkende partijen in de zwembadbranche. Openstelling zal in fases gebeuren. Dit wordt afgestemd met de gemeente. Tot die tijd kunnen wij nog geen exacte datum van opening geven.

Wij houden u via onze website www.deeenhoorn.nl op de hoogte en via facebook.

Link naar het Protocol

Met dank voor uw begrip,

Team Eenhoorn