Route De Eenhoorn

Corona update!

Update 3 juni 2021

Vanaf 5 juni kan er ook weer recreatief gezwommen worden. Graag vooraf reserveren in verband met de beperkte capaciteit (max. 30 personen per uur).
Op 5 juni start de zwemles voor volwassenen weer en op woensdag 9 juni gaat ook het aquajoggen weer van start. Veel zwemplezier!
Team de Eenhoorn.

Update 19 mei 2021

Vanaf 19 mei mogen de zwembaden weer open, met beperkingen (recreatief zwemmen is nog niet toegestaan), maar banen zwemmen is weer mogelijk! Wel even vooraf reserveren, want het aantal plaatsen is max. 30 personen per uur.

Update 9 maart 2021
De zwemlessen gaan weer van start!
In de persconferentie van 8 maart is aangekondigd dat de zwemlessen weer mogen starten vanaf dinsdag 16 maart 2021.

Uw kind is weer welkom op dezelfde dag en tijd als voorheen.
Voor uw en onze veiligheid blijven we gebonden aan strikte regels, waaraan wij ons allemaal dienen te houden.
Eerder betaalde en geannuleerde lessen worden natuurlijk gecompenseerd. Voor de maand maart bent u vrij van kosten. In april wordt er weer lesgeld betaald (€ 45,00) voor april/mei en voor de maand juni, een halve periode (22,50).
Nieuwe diplomadata: 27 maart, 29 mei en 3 juli 2021.
Wij zien u heel graag weer snel in de Eenhoorn en hopen dat alle deelnemertjes met veel plezier veilig kunnen leren zwemmen! 


Met hartelijke groet,
Team Eenhoorn

Met uitzondering van het leszwemmen blijft het zwembad tijdelijk gesloten.

Zodra de maatregelen wijzigen brengen we u via onze website en Facebook op de hoogte.

18-11-2020
Vanaf donderdag 19 november, gaat het sportcomplex weer open volgens de Coronarichtlijnen van 14 oktober. Ook de zwemlessen beginnen weer. Voor het vrijzwemmen kunt u vanaf vandaag weer reserveren.

05-11-2020
De zwembaden gaan toch twee weken helemaal dicht (t/m 18 november)

Dit in tegenstelling tot het eerdere bericht van de overheid van 3 november waarin men aangaf dat nog een uitzondering gold voor de zwemlessen van kinderen tot en met 12 jaar. Gisteren is dat helaas teruggedraaid. Er is dus géén sprake van een uitzondering. Klik hier voor meer informatie.
We hopen zo snel mogelijk de lessen te hervatten.

04-11-2020
Sluiting van het zwembad met uitzondering van de zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar
Wat betekenen de verscherpte corona maatregelen de komende twee weken voor het zwemmen in De Eenhoorn? In de persconferentie van 3 november is aangegeven dat de zwembaden sluiten t/m 18 november. Voor zover wij nu weten, wordt een uitzondering gemaakt voor de zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar.
Wij zijn hierover druk in overleg en hopen u hier zo snel mogelijk duidelijkheid over te kunnen geven.
Bedankt voor uw begrip!

04-10-2020
Dringend advies tot het dragen van mondkapjes in zwembaden

Sinds het Kamerdebat van woensdag 30 september, is breed draagvlak om te besluiten tot een eenduidig landelijk advies, voor het dragen van mondkapjes in publieke binnenruimtes. Naar aanleiding van dit advies roepen ook de samenwerkende partijen in de zwembranche op om in hun (binnen)accommodaties gebruik te maken van niet-medische mondkapjes.

Het betreft geen verplichting, maar is wel een dringend advies. In een aantal gevallen is het dragen van een mondkapje niet goed mogelijk. Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen die door een medische reden of andere beperkingen het mondkapje niet kunnen dragen. Maar ook tijdens het beoefenen van een sport is het dragen van een mondkapje meestal niet mogelijk. Dit geldt ook tijdens het zwemmen zelf.

Op www.water-vrij.nl/veelgestelde-vragen zijn nieuwe vragen en antwoorden toegevoegd rondom het gebruik van mondkapjes. Bekijk ook de website van de Rijksoverheid voor alle actuele informatie: zoals bijvoorbeeld het nieuwsbericht over het dringend advies tot het dragen van mondkapjes en de veelgestelde vragen over het gebruik van mondkapjes.

28-09-2020
Kom niet te vroeg naar het sportcomplex!
Om te voorkomen dat u te lang buiten in de kou moet wachten, vragen we u niet al te vroeg naar het sportcomplex te komen. U kunt pas 5 minuten voor tijd naar binnen en het is niet mogelijk om te wachten of te verzamelen bij de kassa.

Kleedruimten
Naast de grote kleedruimte kan ook gebruik gemaakt worden van de kleine kleedhokjes, zodat er niet teveel mensen samen in één ruimte zijn.

20-08-2020
Welkom terug in De Eenhoorn!
Vanaf maandag 24 augustus is het sportcomplex weer geopend, met uitzondering van het sportcafé (dat blijft tot nader order gesloten).
Vanaf maandag 31 augustus starten ook de zwemlessen weer. De tarieven voor de zwemlessen 2020/2021 bedragen € 45,00 voor een periode van 2 maanden. Wie al een leskaart had vóór de vakantie–  in verband met de vervallen lessen vanwege de coronacrisis – betaald voor de periode september/oktober de aangepaste prijs van  € 15,00. 
In verband met de coronamaatregelen gelden aangepaste openingstijden en maatregelen. Wij volgen de regelgeving van de overheid, het RIVM en de samenwerkende partijen in de zwembadbranche. Klik hier voor het landelijk protocol verantwoord zwemmen.

Daarnaast gelden voor de verschillende activiteiten binnen het sportcomplex diverse maatregelen, om veilig zwemmen en sporten mogelijk te kunnen maken. Klik hier voor de openingstijden en belangrijke informatie over de spelregels bij het zwemmen.
Wij houden u via onze website en Facebook op de hoogte.

Met dank voor uw begrip,

Team De Eenhoorn